Prémium
Használt autók

BMW Premium Selection.

Fedezze fel a sz√≠ntiszta vezet√©si √©lm√©nyt a BMW Premium Selection haszn√°lt aut√≥k seg√≠ts√©g√©vel. MielŇĎtt egy BMW haszn√°lt aut√≥ megkapja a BMW Premium Selection minŇĎs√≠t√©st, sz√°mos ellenŇĎrz√©sen kell √°tesnie - biztos√≠tand√≥ ezzel a 100%-ban pr√©mium minŇĎs√©get √©s a megk√©rdŇĎjelezhetetlen megb√≠zhat√≥s√°got. Haszn√°lja ki a 24 h√≥napos BMW Premium Selection j√≥t√°ll√°s elŇĎnyeit √©s vegye ig√©nybe bŇĎs√©ges v√°laszt√©kban el√©rhetŇĎ szolg√°ltat√°sainkat, valamint finansz√≠roz√°si lehetŇĎs√©geinket. 

Mi is feltessz√ľk a l√©cet. Csak magasabbra, mint m√°sok.

N√°lunk a minŇĎs√©g nem puszta √≠g√©ret, hanem alapelv. A BMW Premium Selection minŇĎs√≠t√©ssel rendelkezŇĎ BMW haszn√°lt aut√≥knak elŇĎzetesen minden r√©szletre kiterjedŇĎ √°tvizsg√°l√°son kell √°tesni√ľk. Csak azok a j√°rmŇĪvek ker√ľlhetnek be a k√≠n√°latba, amelyek marad√©ktalanul megfelelnek a k√∂vetelm√©nyeknek. A BMW Premium Selection j√°rmŇĪvek kiz√°r√≥lag a BMW Premium Selection Partnerekn√©l √©rhetŇĎk el, ami szint√©n garanci√°t jelent a legmagasabb minŇĎs√©gre. GyŇĎzŇĎdj√∂n meg minderrŇĎl a saj√°t szem√©vel.

360¬į-os √°tvizsg√°l√°s

Csak azok a j√°rmŇĪvek ker√ľlhetnek be a BMW Premium Selection k√≠n√°lat√°ba, amelyek sikeresen √°tmentek a minden r√©szletre kiterjedŇĎ 360¬į-os √°tvizsg√°l√°son. A BMW Premium Selection j√°rmŇĪveket elŇĎzetesen nagy BMW-s tapasztalatokkal rendelkezŇĎ, a legmodernebb diagnosztikai eszk√∂z√∂ket haszn√°l√≥ BMW specialist√°k veszik g√≥rcsŇĎ al√°. A sztenderdiz√°lt √°tvizsg√°l√°st k√∂vetŇĎen √Ėn egy makul√°tlan √°llapotban l√©vŇĎ j√°rmŇĪvet vehet √°t.

24 hónapos jótállás

Azzal, hogy egy BMW Premium Selection j√°rmŇĪvet v√°lasztott, egy√ļttal bebiztos√≠totta mag√°nak a vezet√©si √©lm√©nyt is. A BMW Premium Selection j√≥t√°ll√°snak k√∂sz√∂nhetŇĎen nyugodtan h√°tradŇĎlhet a vezetŇĎ√ľl√©sben - j√°rjon b√°rhol Eur√≥p√°ban. Amennyiben a j√≥t√°ll√°s hat√°lya al√° tartoz√≥ esem√©ny k√∂vetkezne be valahol Eur√≥pa ter√ľlet√©n, az azzal kapcsolatosan felmer√ľlŇĎ k√∂lts√©geket fedezz√ľk.

Lízing és finanszírozás

A BMW Premium Selection j√°rmŇĪvek mindegyik√©hez vonz√≥ finansz√≠roz√°si √©s l√≠zingaj√°nlatokat k√≠n√°lunk. A BMW Biztos√≠t√°s form√°j√°ban egy univerz√°lis megold√°st ny√ļjtunk √°t √Ėnnek, amellyel egyetlen forr√°sb√≥l biztos√≠thatja mag√°nak a t√©m√°ba v√°g√≥ szolg√°ltat√°sokat. V√°laszt√©kunkban az √©rt√©kes kieg√©sz√≠tŇĎ szolg√°ltat√°sok mellett megtal√°lhat√≥k az aut√≥, illetve az utasok v√©delm√©t szolg√°l√≥ biztos√≠t√°sok, emellett gondoskodunk az egyszerŇĪ k√°rrendez√©srŇĎl is. Mindemellett pedig k√©szs√©ggel adunk √Ėnnek piaci szempontb√≥l m√©lt√°nyos √°raj√°nlatot az √Ėn jelenlegi j√°rmŇĪv√©re vonatkoz√≥an.

Igazolt j√°rmŇĪelŇĎ√©let

A BMW Premium Selection j√°rmŇĪvek eset√©ben a j√°rmŇĪ- √©s a szervizelŇĎ√©letet a BMW Premium Selection szigor√ļ k√∂vetelm√©nyeinek megfelelŇĎen ellenŇĎrizz√ľk le.

Karbantartásmentesség 6 hónapig vagy 10 000 kilométerig.

A j√°rmŇĪ √°tv√©tel√©tŇĎl sz√°m√≠tott 6 h√≥napig vagy 10 000 kilom√©terig a j√°rmŇĪvet nem kell karbantart√°sra vinni (hacsak a szervizintervallum-kijelzŇĎ nem mutat m√°st).